Grote collectie stof- en lederkwaliteiten
Verstelbare zitdieptes
Nederlands vakmanschap

Zitmeubelen met de kwaliteit van een vakman

New Sity staat voor een collectie zitbanken en fauteuils van Nederlands vakmanschap. De hoogwaardige materialen die worden gebruikt zijn bepalend voor een jarenlang zitplezier.Op maat gemaakte banken en fauteuils

De New Sity collectie biedt de mogelijkheid om jouw bank of fauteuil voor jou op maat te laten maken. Alle banken en fauteuils kunnen worden uitgevoerd met aanpasbare zithoogtes, verstelbare zitdieptes en verschillende rughoogtes. Ook het zitcomfort kan naar jouw wens worden uitgevoerd, met een steviger of zachter zitcomfort.

Verschillende materialen

Met de New Sity collectie heb je de keuze uit grote collectie stof- en lederkwaliteiten in vele kleuren. Niet alleen kunnen de banken en fauteuils uitgevoerd worden in stof of leder, ook een combinatie van beide is mogelijk.


Zitmeubelen gemaakt in Holland

New Sity staat voor een collectie zitmeubelen van Nederlands vakmanschap. De hoogwaardige materialen die worden gebruikt zijn bepalend voor een jarenlang zitplezier.

Goede basis

Zo wordt de romp vervaardigd van geselecteerd beukenhout en hoogwaardig plaatmateriaal. Alle verbindingen worden gelijmd, geschroefd en geschoten, waardoor de beste en meest betrouwbare constructie kan worden gegarandeerd.

Goede vering

Een goede vering en vulling van de zitkussens is tevens van essentieel belang voor een optimaal zitcomfort. Voor de vering wordt gebruik gemaakt van stalen nosag onderveren en elastische banden. Het comfort is in veel gevallen aan te passen aan jouw wensen!